Kahvila

Cafe Aitta on uusi, kesäkuussa 2018 avattu kahvila Kaupunginlahden rannalla. Aitalla tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä salaattibuffettia. Näiden lisäksi Aittalla on tarjolla koko päivän leivonnaisia ja muita herkkuja. Meillä on myös A-oikeudet.

Kahvilan vitriinistä löydät erilaisia makeita sekä suolaisia syötäviä. Vitriinistä löytyy esimerkiksi meillä itse, aamulla leivottuja sämpylöitä. Myös pertsoja sekä possumunkkeja, joita on tarjolla 12 vuoden jälkeen!

Pertsat eli tutummin berliininmunkit sekä possumunkit leivottu Lailan leivän vanhalla reseptillä, ulkonäkö on a’la Aitta. Muistatko kun näitä sai ostettua välkkärikioskista? Tule fiilistelemään!

Meiltä saa myös virvokkeita sekä erikoiskahveja, vaikkapa pertsan kylkiäiseksi. Tule terassille juomaan lasillinen viilentävää juomaa sekä etenkin nauttimaan saaristomiljööstä!

Aamiainen

Tarjolla

MA-PE  7.00-10.00

LA-SU  8.00-11.00

Cafe Aitan aamiasella aloitat päiväsi rauhassa, tuoreista ja ravitsevista tarjottavista nauttien. Aamiaiseen sisältyy leikkeleitä, kasviksia, hedelmiä sekä jogurttia lisukkeineen. Aamiaisbuffetista löytyy myös lämpimiä ruokia, talon leivät sekä juotavaksi löytyy tuoremehua ja kahvia. Aamiaiselle ovat kaikki tervetulleita! Aamiaisbuffetin hinta on 10€.

Lounas

MA-PE 11.00-15.00

Tarjoilemme arkipäivisin kotilounasta, joka sisältää salaattivalikoiman, päivän lämpimän ruuan, talon leivät sekä kahvin. Myös pientä kahvileipää jälkiruuaksi! Lounasbuffetin hinta on 10€ ja myymme lounasta myös mukaan.

Salaattibaari

MA-PE 11.00-15.00

Ainutlaatuinen ja maistuva salaattibaarimme tarjoaa tuoreita tarjottaviaan.  Salaattibaarista kokoamme sinun valitsemista raaka-aineista salaattiannoksen, jolla pysyy nälkä poissa. Salaattiannoksen lisäksi saat salaatin kylkeen talon leipää sekä kahvin. Salaattibaarista nappaat annoksen myös kätevästi mukaasi! Salaattibaarin hinta on 9,50 €

Tervetuloa kokeilemaan ja nähdään Aitalla!