Kahvila

Cafe Aitta on kesäkuussa 2018 avattu kahvila Kaupunginlahden rannalla. Aitalla tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä salaattibuffettia. Näiden lisäksi Aittalla on tarjolla koko päivän leivonnaisia ja muita herkkuja. Meillä on myös A-oikeudet.

Kahvilan vitriinistä löydät erilaisia makeita sekä suolaisia syötäviä. Vitriinistä löytyy esimerkiksi meillä itse, aamulla leivottuja sämpylöitä. Myös pertsoja sekä possumunkkeja, joita tarjolla taas 12 vuoden jälkeen!

Pertsat eli tutummin berliininmunkit sekä possumunkit leivottu Lailan leivän vanhalla reseptillä, ulkonäkö a’la Aitta. Muistatko vielä kun näitä sai noudettua välkkärikioskista? Saavu fiilistelemään!

Meiltä saa myös virvokkeita sekä erikoiskahveja, vaikkapa pertsan kylkiäiseksi. Tule terassille juomaan lasillinen viilentävää juomaa ja tietenkin nauttimaan saaristomiljööstä!

Aamiainen

Tarjolla 

MA-PE  7.00-10.00

LA-SU  8.00-11.00

Cafe Aitan aamiaisella aloitat päiväsi rauhassa, tuoreista ja ravitsevista tarjottavista nauttien. Aamiaiseen sisältyy leikkeleitä, kasviksia, hedelmiä sekä jogurttia lisukkeineen. Aamiaisbuffetista löytyy myös lämpimiä ruokia, talon leivät sekä juotavaksi löytyy tuoremehua ja kahvia. Aamiaiselle ovat kaikki tervetulleita! Aamiaisbuffetin hinta on 13,50€.

Lounas

MA-PE 11.00-15.00

LA-SU 11.30-15.00

Tarjoilemme arkipäivisin kotilounasta, joka sisältää salaattivalikoiman, päivän lämpimän ruuan, talon leivät sekä kahvin. Myös pientä kahvileipää jälkiruuaksi! Lounasbuffetin hinta on 10,80€ ja myymme lounasta myös mukaan. Myymme lounasta myös mukaan!